Wij zijn TKC woning en projectinrichting, en verzorgen al bijna 35 jaar de inrichting van woningen, bedrijven, instellingen etc. Ons bedrijf heeft volgens de vele tevreden klanten een prima kwaliteit / prijsverhouding.

Tapijt / laminaat / vinyl / pvc vloeren / marmoleum / parket / karpetten / gordijnen / zonwering en nog veel meer aanverwante artikelen  vindt u in onze showroom. Diverse bekende en minder bekende merken zijn vertegenwoordigd in de winkel. Meer dan genoeg keuze lijkt ons!

U vindt het TKC woning en projectinrichting op het industrieterrein De Marslanden-B te Zwolle. Hier kunnen bezoekers hun auto voor de deur kwijt zodat ze op hun gemak kunnen winkelen. Geen dure parkeermeters die in de gaten moeten worden gehouden.

De winkel is ruim van opzet zodat ook minder valide mensen genoeg ruimte hebben om eens op hun gemak rond te kijken. Er is namelijk genoeg te vinden in ons 700m2 winkelpand. Naast allerlei bedekking voor vloeren vindt u hier ook een enorme collectie raamdecoratie. En .. heeft u een keuze kunnen maken, dan komt TKC woning en projectinrichting alles kosteloos bij u opmeten en geeft u een offerte 'op maat'.

We zien u graag in onze winkel

TKC woning en projectinrichting